Red mora bit

2.05.2007 ob 23:08

Za ljudi kot sem jaz ni lahko redno objavljati v blogu. Takšni tipi potrebujemo red, potrebujemo komando. Nekdo bi me moral opozoriti, po dveh dnevih bi morala lepo besedo zamenjati grožnja in nazadnje bi moral nek program začeti odštevati sekunde do takrat, ko bo razsulo trapasto kišto, če ji prej in to čimprej ne natresem nekaj za zobanje.

Prav vseeno bi seveda moralo biti brezsrčnemu programu, če ravno tiste dni nimam ravno na pretek hudomušnih idej in se le sitno prekladam tod okoli. In da me nič od dramatičnih svetovnih dogodkov ne privlači ravno, da bi planil v vehementno komentiranje.

Če gre Blair v penzijo se me tiče ravno toliko, kot če neki tip preplava reko od izvira med brzicami, ovirami in zverinami do čisto končnega konca. Prav vseeno mi je te dni, če je največji slovenski lopov bistveno popularnejši od mene in če so na slovenskem odkrili še eno doslej neznano vrsto nestrpnosti. Vseeno mi je tudi, če ga na Filipinih bolj burno žurajo kot pri nas, se jim že ljubi.

Ali me briga praznik dela? O tem ne vem dosti povedati! Zjutraj sem malo potegnil s svojim smrčanjem. Drugače pa imam praznik dela enkrat na mesec, vsakega petnajstega. Pa ni to kot božič, velika noč ali dan državnosti. Ne, ne to je tak, manjši praznik.

Ja, če ni redu, je cela stvar včasih bolj težka. Malodušje, turobno vreme, utrujenost in čemernost požrejo navdihe in motive.

Ja, red mora bit…..pa tudi če slab!!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !