GROZLJIVKA BTC

27.02.2007 ob 23:38

Če že priznam, da Ljubljane ne maram, kaj naj potem rečem šele o BTC-ju? Po defoltu grozljiv kraj. Mislim, da je od meni znanih ljubljanskih plejsov na vrsti kmalu po onko-kliniki in Žalah ponoči. Poleg tega sem tja odveslal z glavobolom, nepredelano gripo in po jutranjem šihtu. Vzrok za pot je šel kar z mano in to v tričlanski izvedbi. Ena članica je že skoraj nujno morala dobiti maturantsko obleko, saj ji to v dveh naskokih štacunskih centrov ni uspelo. Tja smo prispeli kot ponavadi in na žalost je bilo vse kot ponavadi. Prvi tradicionalni trud, da bi nekako sodeloval je splahnel po pol urice in pobegnil sem v nekakšne moške štacune, ki sem jih iztrošil v slabi uri. Glava me je stalno obupno bolela še posebno potem, ko sem uskladil frekvenco svoje vrtoglavice z neonkami na visokih stropovih. Od vsega kar mi je še padlo na pamet, sem si privoščil srednje dober mesni burek in ostal sem brez domišljije na strašnem kraju, v hrupu, v gneči in sam. Sedel sem na klopi pred čudno štacuno in na pamet mi je padlo, da bi pozdravil svoje omizje, ki se danes brez mene intelektualno razdaja. Odločil sem se za SMS v verzih:

Zdaj pa poglej te krasote sveta

ko strmim v pročelje Emporia.

Malo na desno je še Kolosej

in moja radost nima več mej.

BTC city, Bauhaus in Merkur

užitka obilo bo do poznih ur.

Za piko na i je tu tisoč ljudi

in kup lepih avtov tod mimo hiti.

In sred teh lepot, ki so mestu v okras

ponosen del tega sem tudi jaz.

Hitro sem dobil odgovor, da imam očitno res veliko cajta.

Po klepanju bizarnih stihov sem prešel na gledanje ljudi. To sem otopelo počel celo večnost. Vmes sem se malo zamislil nad svojo hetero usmerjenostjo, saj so se mi zdele skoraj vse babnice grde. Olajšano sem ugotovil, da so tipi še bolj nemarno grdi. Ker tudi jaz ne izgledam bogve kako dobro, sem bil nadvse vesel mojih princes, ki so takrat prišle in dvignile nivo. Bil sem že uničen do konca in delovni čas tega centra mučilnic je že tudi jemal bridki konec a deklica je imela v rokah vrečko s trofejo in svetleče iskrice v očeh. Odleglo mi je: vsaj to!

Še dobro uro svetlobnih in hitrostnih šokov za moje že tako oporečne možgane in grozljivke BTC je bilo konec. Na koncu me je prijazno, tiho, neosvetljeno in vnaprej rezervirano čakal moj kavč.

  • Share/Bookmark
 

3 komentarjev na “GROZLJIVKA BTC”

  1. Rajko pravi:

    Ha, ha. Ne bi mogel bolj zadeti mojih razmišljanj, ko se enkrat ali dvakrat na leto prikažem tam. Kar v glavi se mi vrti, ko samo pomislim, da bi moral v Halo A….

  2. nordstar pravi:

    Se pridružujem. Sam sovražim obiske takih centrov in se jih otepam kolikor se da. Ko je pritisk šibkejšega spola prevelik, pa se udam. Moja norma je 20 min v štacuni, potem postanem tečen. Imam pa še to smolo, da se brez mene ne more nič. Drugače bi se jaz parkiral v bigbangu in pasel svojo moško dušo po tehniki. V Merkurju ali Šparu sem pa čisto nesrečen.

  3. Rajko pravi:

    Najbolj priskutna je Hala A (BTC LJ), potem pa si po vrstnem redu sledijo: Lesnina (Brdo LJ), City Center (CE), Rutar (MB in LJ enakovredno), Emporium (BTC LJ), Mercator (Šiška LJ)….po moje so v iber priskutni tudi razni Hardiji, Hoferji, Dipo (majo že reklamo antipatično)…vendar še v njih nisem bil, tako da ni preverjeno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !